Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Brno, Chaloupky - rekonstrukce kanalizace a vodovodu
Odesílatel jpeska@bvk.cz
Organizace odesílatele Statutární město Brno [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.07.2020 11:28:26
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení,

dne 13. 7. 2020 obdržel zadavatele v rámci zadávacího řízení na veřejnou zakázku „Brno, Chaloupky – rekonstrukce kanalizace a vodovodu“ (dále jen „veřejná zakázka“), uveřejněného dne 3. 7. 2020 na profilu zadavatele v elektronické podobě prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK a ve Věstníku veřejných zakázek pod ev. č. Z2020-000739, žádost o poskytnutí vysvětlení zadávací dokumentace v následujícím znění:

„Dobrý den, domníváme se, že vzor čestného prohlášení hlavního stavbyvedoucího není v souladu se zadávací dokumentací, tj. požaduje finanční objem objektu vodovodních řadů, přičemž zadávací dokumentace požaduje praxi na výstavbě či rekonstrukci objektů kanalizace a vodovodů. Upraví zadavatel čestné prohlášení tak, aby odpovídal požadavků uvedeným v zadávací dokumentaci? Děkujeme“

Ve věci veřejné zakázky zadavatel sděluje, že ve vzoru čestného prohlášení hlavního stavbyvedoucího, v části týkající se vyplnění údaje finančního objemu vodovodních řadů, se jedná o písařskou chybu. Zadavatel tímto uveřejňuje nové čestné prohlášení hlavního stavbyvedoucího, kde je uveden údaj k vyplnění finančního údaje za stavbu.


Přílohy
- Vysvětlení ZD.pdf (592.60 KB)
- Čestné prohlášení odborně způsobilé osoby_HS_nové.doc (55.50 KB)