Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nábytek a technické vybavení
Odesílatel Bartošková Petra
Organizace odesílatele Statutární město Brno [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 26.08.2021 09:17:14
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Vážení,
v souvislosti s obdrženými žádostmi o vysvětlení zadávací dokumentace v rámci výzvy k podání nabídek na veřejnou zakázku „Novostavba mateřské školy, Brno-Soběšice – vnitřní vybavení“ – I. část Nábytek a technické vybavení zasíláme odpověď na obdržené žádosti. Protože jsou žádosti dodavatelů částečně shodné, sloučil zadavatel odpověď do jedné odpovědi.

Žádost č. 1

„Dobrý den,

1) Prosíme o upřesnění informace položky P1 Stohovatelné lůžko, počet kusů 100 v katalogovém listu, ve výkazu výměr v odd. A je 21+4, odd.B 21+4, odd.C 21+4, to je celkem 75 ks.
2) Na konci výkazu výměr je oddělení exteriér, žádné podklady k němu však nejsou. I zde prosíme o upřesnění.

Děkujeme“

Zadavatel k žádosti o vysvětlení uvádí:

1) Pro nacenění nabídky dodavatele je rozhodná informace ve výkazu výměr, zadavatel požaduje dodání 75 lůžek, tj. po 25 lůžkách do každé ze tříd mateřské školy.
2) Zadavatel doplnil katalogový list pro dodávku vybavení do exteriéru mateřské školy na profil zadavatele.

Žádost č. 2

„Dobrý den,

Prosím o doplnění specifikace k části oddělení exteriér.
Děkuji.“

Žádost č. 2 o vysvětlení, resp. doplnění zadávací dokumentace je totožná s žádostí č. 1, zadavatel doplnil katalogový list pro dodávku vybavení do exteriéru mateřské školy na profil zadavatele.


Zadavatel současně opravuje bod č. 6 zadávací dokumentace věta první na veřejnou zakázku „Novostavba mateřské školy, Brno-Soběšice – vnitřní vybavení“, Prokazování kvalifikace prostřednictvím poddodavatele následujícím způsobem:

„Pokud není účastník schopen prokázat splnění profesní způsobilosti požadované zadavatelem v
plném rozsahu, je oprávněn s výjimkou kritéria podle § 77 odst.1 zákona prokázat tyto prostřednictvím poddodavatele.“

Dodavatel je povinen prokázat splnění kritéria profesní způsobilosti dle § 77 odst. 1 zákona, tj. předložení výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje, vždy sám, tj. nikoliv prostřednictvím jiné osoby.

S ohledem na výše uvedená doplnění prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek pro I. část veřejné zakázky Nábytek a technické vybavení do pondělí 06.09.2021 17.00 hod.


Přílohy
- vysvětlení č. 1.pdf (229.83 KB)
- D.01_Katalogové listy_C_EXT.pdf (1.36 MB)