Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Studie proveditelnosti výstavby nové městské nemocnice Brno
Odesílatel zavadilikova.eva@brno.cz
Organizace odesílatele Statutární město Brno [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 10.11.2021 13:55:22
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Lhůta pro podání nabídek je prodloužena o 14 dnů.

Uchazeč nebude vyloučen z výběrového řízení za překročení limitu maximálního počtu znaků. Bude však brán zřetel a bodové hodnocení na splnění tohoto kritéria.

Složení hodnotící komise je interní záležitostí Statutárního města Brna jako zadavatele. Samotné parametry hodnocení jsou uvedeny v dokumentu Výzva podání nabídky v článku 9., kde je rozepsán celkový koncept hodnocení.

Původní zpráva

Datum 08.11.2021 14:53:45
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel v tomto výběrovém řízení stanovil lhůtu pro podání cenové nabídky na 15 dnů od zahájení výběrového řízení. Vzhledem k nestandardnímu způsobu hodnocení cenové nabídky v poměru 50% cena a 50% koncepce způsobu realizace považujeme lhůtu 15 dnů jako nedostatečnou. Pro kvalitní zpracování požadovaného dokumentu je potřeba důkladné prostudování dostupných podkladů a čas na kvalitní přípravu dokumentu. Žádáme o prodloužení lhůty pro podání nabídek o min. 15 pracovních dnů.
Dále žádáme o informaci zda bude uchazeč vyloučen z výběrového řízení v případě překročení max. počtu znaků, který je uveden v zadávací dokumentaci.
Dále žádáme o informaci jaké bude složení hodnotící komise a také o přesnější specifikaci způsobu hodnocení předložené koncepce. Jaké konkrétní parametry budou zadavatelem hodnoceny jako nejlepší možný způsob, velmi dobrý způsob, dobrý způsob, atd.? Domníváme se, že takto nastavené hodnocení nebude dostatečně objektivní.
Děkujeme za vysvětlení. Fuchsová