Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Poradenská činnost při přípravě implementace jednotné aplikace města Brna
Odesílatel Ladislav Zajíc
Organizace odesílatele Statutární město Brno [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.12.2023 10:57:36
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel statutární město Brno obdrželo v předmětné veřejné zakázce žádost dodavatele o dodatečné informace k zadávacím podmínkám. V návaznosti na obdrženou žádost uvádíme v příloze znění dotazu a připojujeme odpověď zadavatele.

Žádost o vysvětlení dokumentace

Obracím se na Vás s dotazem na kvalifikační požadavek ve výběrovém řízení na Poradenskou činnost při přípravě implementace jednotné aplikace města Brna.

Jako firma, která se zabývá IT poradenstvím a IT službami, bychom se velmi rádi tohoto VŘ zúčastnili. Bohužel však nejsme schopni splnit kvalifikační požadavek na předložení reference na zakázku (službu), která přímo souvisela s přípravou veřejné zakázky o hodnotě minimálně 20 000 000,- Kč bez DPH.

V rámci naší dosavadní činnosti jsme implementovali řadu aplikací pro různé klienty. Máme tým odborníků s potřebnými znalostmi a dovednostmi pro implementaci jednotné aplikace města Brna. Jsme schopni poskytnout kvalitní služby za konkurenceschopnou cenu.

Prosíme Vás proto o vysvětlení, zda je tento kvalifikační požadavek opravdu nezbytný pro zajištění kvalitního plnění předmětu zakázky, jejíž objem je navíc asi 10x menší než požadovaná reference. Naše firma má dostatečné zkušenosti a odborné znalosti pro to, abychom splnili všechny požadavky na zakázku.

V případě, že byste byli ochotni tento kvalifikační požadavek zmírnit, byli bychom Vám velmi vděční.

Odpověď zadavatele na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vybraný dodavatel této veřejné zakázky se bude podílet na přípravě zadávací dokumentace k veřejné zakázce „Jednotná aplikace města Brna“, kdy je vyžadována zkušenost s realizací zakázky, která svým rozsahem a dopadem odpovídá hodnotě uvedené v kvalifikačním požadavku. Statutární město Brno, jako veřejnoprávní korporace, spravuje záležitosti, které jsou v zájmu obce a jejích občanů a plní úkoly ve veřejné správě. Kvalifikační požadavek na referenci, že dodavatel v období posledních 7 let před zahájením zadávacího řízení realizoval zakázku (službu), která přímo souvisela s přípravou veřejné zakázky o hodnotě minimálně 20 000 000,- Kč bez DPH, z tohoto důvodu zadavatel považuje za oprávněný a nezbytný.


Přílohy
- Odpoved_1.docx (13.82 KB)