Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Studie proveditelnosti výstavby nové městské nemocnice Brno
Odesílatel zavadilikova.eva@brno.cz
Organizace odesílatele Statutární město Brno [IČO: 44992785]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.11.2021 14:14:28
Předmět Odpovědi na doplňující dotazy k VZ Studie proveditelnosti výstavby nové městské nemocnice Brno

Otázky byly zaslány na e-mailovou adresu kontaktní osoby.

Otázka 1
Prosíme o potvrzení, že se v bodě 4.3.1 Výzvy k podání nabídky rozumí finančním objemem významné služby výše investice, která byla předmětem poradenských služeb, nikoliv finanční
plnění za poskytnuté poradenské služby.

Odpověď:
Ano je tomu skutečně tak, že v dokumentu Výzva k podání nabídky se rozumí v bodě 4.3.1 finanční objem významné služby jako výše investice nikoli finanční plnění za poskytnuté poradenské služby.

Otázka 2
Pro správné posouzení objemu prací nezbytných pro zpracování Studie proveditelnosti nemocnice Brno žádáme o zpřístupnění Studie Nové městské nemocnice Brno/Oportunity study. Pokud tato studie nemůže být zpřístupněna, prosíme o potvrzení správnosti našeho předpokladu, že se její autor nemůže zúčastnit této veřejné zakázky.

Odpověď:
Statutární město Brno aktuálně nemá žádnou „Studii Nové městské nemocnice Brno“. K dispozici máme pouze studii: „Přesun kompletního provozu Úrazové nemocnice v Brně do areálu Nemocnice Milosrdných bratří“, která přímo nesouvisí se zadanou veřejnou zakázkou. Nicméně pro úplnost informací zveřejníme tuto studii na profilu k nahlédnutí všem účastníkům výběrového řízení.


Přílohy
- NMB_S_Presun UNB do NMB.pdf (22.72 MB)